Hei ;)

Da er jeg «endelig» på nett med en egen dagbok. Jeg er litt usikker på hvor mye den kommer til å bli brukt – men vi får se hva det blir til. Er litt fremmed for tanken på å legge ut for mye om livet sånn generelt, men en del treningsinfo/tanker etc kan det jo bli litt av da.

3 kommentarer om “Hei ;)

  1. Så bra og uventet!!!! Da legger jeg linken til dagboka di sammen med de andre og regner med jeg finner noe der hver dag 🙂

  2. Så hyggelig da Nina, jeg tenkte akkurat det samme da jeg satt igang, men min erfaring er at det er positivt å skrive dagbok.

  3. Du kommer ikke til å angre!!! Det er så utrolig nyttig og morsomt å lese senere!! Bestemte meg for å ha en positiv tone i dagboka .Selv om jeg ikke har vært fonøyd med alt i et løp/trening bestandig så hjelper dagboka meg til å fokusere på det positive og etterhvert som jeg skriver så kommer jeg faktisk alltid frem til at det har vært mer positivt enn jeg kanskje først trodde. Uten dagbok blir det lettere til at man husker mer av det som ikke var så bra…det er iallefall min konklusjon. Det er også lettere å se fremganger. Blir spennende å følge dere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s