Endelig litt agility trening igjen :-)

«Endelig endelig endelig»  jublet både Viva og Zille i kveld da de skjønte at de endelig skulle få trene litt!!!

Zille får ikke hoppe på det harde underlaget, det tar jeg ikke sjangs på. Så vi trente på fremadsending mot rør og slalåm. Både høyre og venstre pluss inngangstrening. Det er lenge siden sist, så hun er desverre avhengig av at jeg viser mer tydelig enn hva jeg behøvde før jeg sykemeldte henne. På høyreslalåmen må jeg passe på at hun ikke hopper over en pinne eller tre.

Viva har nydelige fremadsendinger. Lot henne «fly» over en del hindre, og hun smiler fra øre til øre. Deilig. Vi hadde også en komb som egentlig krevde en del «snurringer», men det tillot ikke ryggen min 😦 Så jeg måtte tenke alternativt. Løsningen ble at jeg ble liggende bak henne og press-føre. Og hun taklet det nydelig. Siden ikke ryggen min tillater så rask løping enda, så må jeg passe på å ikke trene henne for mye. Hun avpasser farten sin, og det vil jeg ikke.

Liz fikk også sin dose trening. Hun trente på kontakt, sitt, dekk og bli – med masse forstyrrelser. Når hun stresser seg opp og begynner å mase, så tar jeg en timeout (putter henne i buret). Jeg orker ikke å jobbe med en «bjeffende bikkje»!! Hun fikk også sin første smakebit på agility; jeg lot henne sette forbeina på møne-feltet. Startet med en pote på = klikk. Undrende blikk og lett rynkende panne 😉 Hun plasserte så begge potene forsiktig på feltet = klikk. «YESSSSS!!! Mutteren vil vist at jeg skal plante potene på feltet» = Klikk 🙂

En kommentar om “Endelig litt agility trening igjen :-)

  1. Jeg var innom bloggen din igår kveld – nå endelig var det noe! Flink pike! Blir moro å lese hvordan du tenker under treningen – både nyttig og lærerikt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s