Ryggen min er blitt mye bedre !!!

Endelig så kan jeg virkelig ta i og løpe på banen. DET ER DEILIG DET.

Viva: vi hadde en stor fartssirkel. Kjørte baklengskjeding med forsterker på enden (medhjelper med godis’er). Viva gav alt, la inn lavgiret og storkoste seg.

Zille: jobbet enda mer med kryssing bak. Hadde medhjelper etter røret. Nå enser ikke Zille lengre at jeg krysser bak 🙂 Økte kravene med å gjøre vinkel inn til røret mer og mer krapp. Jobbet også litt med inngang slalåm; også i fart etter rør.

Liz: Trente på BLI foran hopp. Nå kan jeg gå relativt langt fra og samtidig veive med armer og bein – og hun blir sittende (nesten hver gang, men ikke alltid….). Tok røret ett par ganger, passer på å kaste leken fremover når hun kommer ut av røret slik at hun opprettholder god fremdrift og god fart. Trente også på å løpe sammen med henne hvor hun følger mine armer og min kroppsretning.

 

3 kommentarer om “Ryggen min er blitt mye bedre !!!

  1. Det høres ut som om kroppen virker igjen? Det skal bli spennende å høre mer om treningen med Liz. Det går så himla fort å lære de noe!

  2. Her går det fremover! Har ikke fått lest dagbøker på et par dager og det var gøy lese om hvordan du lærer Liz å gå rundt 🙂 for det er på samme måte jeg gjør det – gøyal og ja det er en gøyal øvelse 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s