Liz er rar….

I går arrangerte klubben vår agility-stevne. Desverre så startet jeg ikke selv; ryggen min er ikke helt klar til det enda. Så jeg hjalp selvfølgelig til med selve gjennomføringen istedenfor, og var der hele dagen.

Viva, Zille og Liz var med – og med ujevne mellomrom tok jeg dem ut av burene slik at de og skulle få oppleve litt. Viva og Zille satt som noen lys inne i buret sitt hver gang jeg kom bort; så klare til å konkurrere. Stakkars, jeg hadde veldig dårlig samvittighet.

Liz overrasket meg, og flere andre med oppførselen sin i går. Hun drev og gav andre hunder klemmer 😉 «Jeg vil leke med deg» eller «hva skal jeg gjøre for å få deg ned av det fanget?» … jeg aner selvfølgelig ikke hva hun tenkte – men det hun gjorde var å innynde seg hos hunder som satt på fanget til sine eiere med å gi disse hundene klemmer. Ikke bare en klem, men flere klemmer 😉 Spesielt Hilde og Solo fikk virkelig oppleve dette. Solo prøvde å få Liz til å gi seg etterhvert, men Liz er en ekte BC – og løser motstand / avvisning med å prøve litt til, litt mer intenst. Hun er rar.

3 kommentarer om “Liz er rar….

  1. Hun er arvelig belastet; både bestemoren (Kelly) og oldefaren (Shep) har vistnok også drevet på med tilsvarende adferd.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s