AG trening og litt touch

Lot Liz få jobbe litt på Touch med snute på dagtid, og det går kjempebra så lenge jeg holder den i hånden. Men vi er ikke helt enige enda om det er snute eller labb som skal brukes når lokket ligger på gulvet.

Var i hallen på fri-treningen om kvelden.

Jeg fortsetter på prosjekt «hinder-sikkerhet» med Zille. Hun har masse å jobbe med på det feltet. Hun trenger å få forsterket at det er OK å jobbe med litt avstand til meg. Brukte medhjelper (med leke som forsterker) og jobbet med rør: både krysset bak og økte gradvis avstanden på selvstendige innganger. Slalåm; det går så fort at Zille nesten snubler i sine egne bein. Vippe: jobbet uten medhjelper på denne (neida Solveig, jeg har ikke fått fatt i ørevarmere enda…..). Stige: forsterket feltet (medhjelper) mens jeg selv passet på å løpe fra henne og økte avstanden gradvis sideveis. Møne; jobbet med god fart opp. Pølse (medhjelper holdt duken litt opp): jobbet med max fart gjennom pølsen + gradvis vinkling av innganger.

Viva fikk lov til å jobbe/leke litt hun og. Og jeg må ærlig innrømme at det er fælt å tenke på at jeg har pensjonert henne; hun er jo så teknisk god og hun smiler med hele seg når hun får jobbe. Jeg må ikke glemme at hun har smerter i ryggen sin….

Liz: jeg hadde med meg ett lokk – og vi fikk jobbet en del med «Touch med snute». Men  hun ville ikke gi meg mer enn ett par touch m snute når lokket lå på gulvet 🙂 Men det var utrolig mange hunder i hallen i går kveld – så det var vanskelig for henne å holde konsenterasjonen oppe.   

3 kommentarer om “AG trening og litt touch

  1. Det var godt å lese – for det skal ta litt tid å få touch med snute på target i hånd til å gå akkurat like bra når target ligger på gulvet 🙂 Skal du ha tak i ørevarmer, ikke vent til sommeren – jeg har nemlig erfaring fra at de ser veeeeeldig rart på deg i butikken når det er full sommer og du kommer inn og spør etter ørevarmer…..

  2. Ja blir det ikke noe stort ut av Liz så vet ikke jeg!! Jeg er en stor beundrer! Utrolig hvor strukturert du er!! Du kan jo tro jeg gleder meg til dere skal starte!!! Håper å se dere før den tid da! Hehe, ørevarmere med leverpostei er veldig kjekt, ,men ikke si det i butikken!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s