Det er ikke alltid like lett å være hunde-trener….

Jeg satte meg nettopp til med klikker, lokk, godis’er og tre hunder – og tanken var å se om jeg kunne klare å få Liz til å bli enig med meg om at hun skal touche med snuten også når lokket ligger på gulvet!

Satte igang, hun gav meg en del touch når lokket var i hånden min – og Viva og Zille fikk samtidig forsterket det å sitte dønn stille 🙂 La så lokket på gulvet og jeg klarer å klikke når Liz klasker poten på lokket 😦 ER DET MULIG!!!!!!! OK, på’an igjen. Opp i hånden med lokket, kjørte en del repitisjoner – og det fungerte suverent … og Viva og Zille fikk forsterket at det lønner seg å stå helt rolig og ni-stirre på godbit-skålen 🙂 Ned på gulvet med lokket og der klarer jeg å klikke på at Liz biter rundt det! Stakkars hund, er det rart det er vanskelig å skjønne hva jeg vil… Men jeg gav meg ikke; gjentok «lokk i hånd» en del ganger og så plasserte jeg lokket på gulvet atter en gang (og konsentrerte meg omå klikke på snute-touch) og endelig 🙂 der gjorde hun det riktig !!! …og Viva og Liz fikk mange klikk på at det lønner seg å stå med snuten bare noen få cm fra god-bit-skålen uten å ta noe 😀

4 kommentarer om “Det er ikke alltid like lett å være hunde-trener….

  1. Hihi – lokkefeberen herjer 🙂 Og jeg måtte finne fram oppskriften jeg fikk den gang jeg deltok på cyber agility-kurs, og den er på hele 10 sider, så dette skal nok ta tid! Der står det at hunden skal ha 10 klikk + godbit på 40 sekunder – greier du det, Nina? Jeg tror jeg er for treg….

  2. Så bra at du fikk det til til slutt!
    Du må konsentrere deg, Nina, det vet du jo… hi hi
    Det var litt morsomt å lese.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s