Det regner!

….og det blir gradvis mindre sne; selv om det fremdeles ligger godt mer enn en halv meter på flat mark… Er redd det vil ta litt tid før vi blir kvitt alt!

Men siden det er så guffent vær ute, så måtte jeg jo finne på noe morsomt inne for å aktivisere jentene litt. Fant frem klikkeren og godis-skålen – og alle tre var dønn oppmerksom på meg. Og så begynte de å gi meg forskjellige adferder. Zille bukket og løp rundt meg og bukket og… Viva bukket og danset og satt og klasket ned i dekk og så til høyre og… Liz bukket og rygget og dekket og satt og så til høyre (det siste har hun lært av å se på Viva) …og jeg ventet på at de skulle bukke samtidig 🙂 Men jeg måtte be om en "bukk" før de gjorde det samtidig. Gikk så over til å leke med all slags unyttige morsomme øvelser. Og jentene smilte om kapp!!

Plasserte Viva og Zille inn på soverommet (strødde godt med godbiter på gulvet), og gikk over til å jobbe litt mer "seriøst" med Liz. Planen var å jobbe med Innsitt og Fot. Brukte først godis for å føre henne inn i en Innsitt. Hun strevde litt med å skjønne hva jeg ville, men gjorde det jeg ville – om enn litt nølende…. Til slutt så satte hun seg ned av seg selv i en veldig skjev Innsitt 😉 Gikk så over til å jobbe med Fot: jeg gikk langsomt fremover – avventende uten å gi henne noen kommando på hva jeg ville. Og nysgjerrig som hun er så kom hun og gikk ved siden av meg. Klikk!! Forsterket det noen ganger. Etter noen gjentagelser så gav hun meg en flott kontakt samtidig med Fot. Flink jente det.

Hentet Viva og Zille ut fra soverommet, og vi lekte først med noen felles-bukk – før jeg avsluttet treningsøkten med Sitt & Bli. "SKREKKELIG VANSKELIG"; hilsen Zille. Men til slutt så satt de som noen engler alle tre og ventet til jeg kom tilbake og gav dem velfortjent belønning!  

 

2 kommentarer om “Det regner!

  1. Skulle gjerne sett på når alle tre hundene prøver alt for å få det klikke 🙂 Jeg synes det er underholdende å se Obelix prøve på «alt» han kan.

    Vår, vår kom til meg,
    snø, snø gå din vei.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s