AG trening

Det ble ikke en kjekk treningskveld dette 😦

Jeg lot Viva ta ett par hindre (slalåm og stige) og hun viser så tydelig at hun har vondt at jeg ble helt satt ut og mistet litt gnisten. Så da spørs det om jeg la henne leke agility i det hele tatt…..

Trente selvfølgelig litt med de andre to og, men det ble ikke så mye siden jeg mistet gnisten. Kjørte en del enkelt-hindre med Zille og trente en del snute-touch og Bli med Liz.

Natta 

7 kommentarer om “AG trening

 1. Det gjør vondt når hundene har det vondt 😦 Jeg har latt Candy ta 4 pinners slalåm noen ganger – da virker det som hun ikke rekker kjenne at det gjør vondt 🙂 Jeg lurer på hvor mange agilityhunder det er som sliter med problemer som melder seg på banen – kanskje ikke oppstått direkte under agility-trening, men jeg tror mer og mer på at gal belastning over lang tid kan forårsakes på agilityhindre. Vi blir bare borte uten at de som lager baner vet at det begynner å bli endel hunder som med fordel kunne ha konkurrert og trent på litt lavere hopp med litt mindre belastning…..

 2. Årsaken til Viva sine smerter er to stive ryggvirvler. Det fikk hun etter ett fall fra stor høyde for ett par år siden.

 3. Hmmm…det var jo ikke noe oppmuntrende lesing….men Viva er heldig som har deg som forstår henne så godt!!! Always look at the bright side of life ( jeg hører melodien for meg inne i hodet og da blir jeg alltid i godt humør). Viva er nå verdens beste venn uansett! tenk for eksempel så mye du har å se frem til med Liz som bare er på nybegynnerstadiet!! ( eller forresten så er hun sikkert ganske så dreven snart). OPP MED HODET!!!! Gi opp?! Hva er det?! Synes du er SUPERFLINK!

 4. Jeg vet, Nina, derfor jeg skrev: «kanskje ikke oppstått direkte under agility-trening», men jeg tror belastningen på banen gjør de fleste små og store skader verre 😦

 5. Mia hadde en skiveutglidning i ryggen i fjor og er blitt mye bedre etter behandling av Are Thoresen – har du sjekket ut om det er noe han kan gjøre med situasjonen?
  Kjenner hvertfall igjen følelsen !

 6. Jeg og Shanto gleder oss veldig til å se deg i morgen!!! Husk å ta på klær som tåler klatring!! hihi!! Noen elsker deg!! Det begynner på S og slutter på hanto.

 7. Dette gikk da bra! Jeg orket ikke å komme jeg. Hadde vært på trening selv og ville ikke være for legne borte fra Tilly og de små. Men vi satser opåå treffes på¨en utetrenign i løpet av våren! Gleder meg til å se Liz i aksjon,,,,,,,,,,,,,

  Gro

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s