Ute trening – i deilig solskinn

Endelig så har vi hatt vårens første ute-trening på Hunde Hytten 🙂

Liz;

  • innså at jeg ikke trenger å bruke forsterker med leke når jeg trener med henne – annet enn på rene fremadsendinger, felt og farts-økning. Hun søker så flott fremover at det ikke er nødvendig ellers. Jeg må heller passe på å bruke god-biter. Og nå når hun innså at hun ikke fikk leken – så hadde hun faktisk interesse av å ta imot godis'ene.
  • Jobbet med hopp på mellom-høyden.
  • Kjørte baklengs-kjeding – fikk satt sammen to hopp + rør. Hoppene og røret stod i en liten bue så jeg måtte virkelig konsentrere meg om å vise henne tydelig om hva jeg mente. Kjørte dette i to seperate økter. Og mer fikk ikke hun trene; vi har utrolig god tid – hun lærer fort – og jeg satser heller på kvalitet kontra kvantitet!!

Zille:

  • Hun fikk jobbe en del med hoppe-trening. Og det ser fremdeles veldig bra ut.
  • Så i dag jobbet vi også en del med å sette sammen kombinasjoner: mellom to hopp som stod relativt trangt (her må jeg bruke "prayer" kombinert med navnet hennes), layerering, fremadsending til rør, avstand sideveis. Alt fungerte.
  • Hun hadde ett par riv, men det var da jeg forstyrret henne med å snakke til henne når hun var i luften. Det må jeg ikke gjøre!!!

Viva; hun fikk trene på en del lydighetsmomenter + en del unyttige moro-ting. Vi hentet frem igjen gamle triks og koste oss med det. Det virket som om Viva syntes det var helt greit – bare hun får jobbe litt så er hun en glad hund 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s