En deilig torsdag :-)

Liz:

  • 2×2 slalåm. Porten står fremdeles pl kl 8 og kl 2; jeg kan sende henne inn i varierte vinkler – men ikke mer enn opp til 45 grader (rett frem). Hun trigger veldig på leken, så jeg må faktisk kreve at hun roer / konsentrerer seg – da klarer hun å koble inn hjernen og jobbe fornuftig.

Martine H, Anne-Kirsti, Hans Marius og meg trente sammen tidlig på ettermiddagen; og det kom en del andre agility-folk der også 🙂 Hyggelig.

Viva:

  • Tok henne frem for å la henne hoppe litt; men hun begynte å dempe allerede  bare etter ett par hopp 😦 Stakkars. Så hun fikk ta stigen en gang, og så ble det ikke mer trening på henne.

Zille:

  • Grunnsving: jeg fikk økt avstanden mellom de to vingene litt. Hun vil at jeg setter den foten som er nærmest henne bestemt ned innerst i svingen – da tar hun hele grunnsvingen. Hvis ikke så kommer hun mellom vingene. Så da så – da får det vel bli slik.
  • Hopp på full høyde: fristelsen ble for stor, så jeg lot henne ta ett hopp på full høyde. Hun rev de to første gangene, og jeg ble noe engstelig. Men tenkte og at det kunne være at hun satset feil. Så jeg gav henne bedre mulighet til å satse – og da hoppet hun elegant over 🙂

Liz:

  • Grunnsving: økte avstanden mellom vingene til sånn omtrent 30 cm. Fungerte bra for frøkna.
  • Rett strekke med tre hopp + rør i bue: baklengskjedet. Målet var å ta alle tre hoppene, men det ble for mye forlangt for henne. Vi fikk "bare" tatt 2 hopp + rør. Snuddeog tok kombinasjonen andre veien. Da kom hun ut av røret på min venstre side, og det var vist rart – for hun krysset bak ryggen min slik at hun kom inn på min høyre side. Tok derfor flere gjentakelser hvor jeg belønnet henne med godbit – servert fra min venstre hånd – i fartsretningen. Og da skjønte hun hva jeg ville.
  • Leker som belønning: jeg må være forsiktig med å bruke leke. Det er så utrolig sterkt for henne at hun fokuserer mest på leken.  

En kommentar om “En deilig torsdag :-)

  1. SÅ deilig at Zille kan hoppe høyt nå 🙂 Fokusere mest på leken og dermed ikke alltid se hindrene, høres kjent ut…. Godt å kunne variere! Håper du husker at jeg har bestemt at Viva skal få lov å trene rør og rør og rør 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s