Kaos av følelser …

I går kveld ble desverre Viva skadet 😦 Grudig. Av Liz ! Det skjedde da vi skulle inn i bilen etter en lang og deilig tur. Viva stod ved beina mine, Liz brøytet seg frem så hardt at Viva ble presset inn mot skinnleggen min. Det var så hardt at jeg ett øyeblikk var overbevist om at hun knakk i to…. Hun skrek både lenge og vel av smerte; og da viste jeg at det var ille – for Viva har det ikke med å skrike. Etter at jeg hadde fått roet ned hjertet mitt og Viva hadde sluttet å skrike – så satte jeg henne forsiktig ned på bakken. Og da hoppet hun inn i bilen. Og takk og pris for det – da skjønte jeg at hun ikke hadde knukket ryggen sin. Ringte til vakthavende vetr, og han sa at han ikke kunne gjøre noe for henne annet enn smertebehandling. Så vel hjemme gav jeg henne Kortison og la på kulde-pakning over ryggen hennes. Snakket med vetr’en igjen i dag tidlig, og vi fortsetter med smertebehandlingen og ser det ann i noen dager. Hun har det ikke godt stakkars. Hun klarer ikke å ligge. Men hun går på alle fire – hun klarer å strekke seg når hun skal inn i bilen – og det er jo tross alt gode tegn.

Siden jeg skal jobbe i kveld, så tok jeg en treningsøkt sammen med Martine nå på formiddagen. Jobbet kun med Liz:

 • Grunnsvingen; fikk den ikke helt til i dag – jeg klarte ikke å konsentrere meg slik som jeg pleier å gjøre (kanskje ikke så rart…..)
 • Lengde: introduserte den til henne i dag. Startet med to planker tett inntil hverandre, og kunne ganske kjapt øke avstanden litt.
 • Hjul: ble også introdusert idag. Vi satte opp søylene til muren (takk Martine for den gode ideen) på hver side av selve hjulet – og da ble det utrolig enkelt å bryte barrieren uten å måtte avverge det å hoppe gjennom rammen.
 • Fremadsending (to hopp + rør): baklengskjedet. Gikk veldig bra. Hun hopper med god teknikk og god klarning.

Alt i alt en god trening. Martine tok en del bilder:

 

Styrbar jente

 

5 kommentarer om “Kaos av følelser …

 1. Takk for hyggelig treningsøkt og hyggelig prat. Godt at det går bedre med Viva nå 🙂 Så du mener jeg skal legge ut bildene altså? Nå får du se og bevise at du klarer du også. Legg de inn i http://www.photobucket.com etc, link til bildet ved å trykke på img-knappen i wordpress(der du skriver dagboken). Heier på deg, det klarer du 🙂
  Klemmer fra alle oss

 2. Uff da – stakkars Viva, som om det ikke hadde vært nok for henne, nå 😦 Høres jo lovende ut at hun greier å bevege seg såpass mye som hun øyensynlig gjør! Krysser fingre!!!

 3. Håper det går bedre med Viva nå!! Stakkar, ikke alltid lett å være liten….men tøff er hun!!
  Så fine bilder!!! Og så HERLIG vær dere hadde!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s