Ett hoppehinder + møne

…og det var alt jeg dro frem til dagens trening 🙂

Og hvilken trening vi fikk!!

Zille:

  • Jobbet kun på hoppet; med hoppeteknikk / oppbygging av muskaltur. Jeg stod med en fot på hver side av pinnen – og hun måtte hoppe frem og tilbake. Startet på helt lavt og jobebt oss gradvis opp til full høyde. Og frøkna klarte å justere seg til å komme seg flott over. Det suverene med å jobbe på denne måten er at hundene står ganske tett på hinderet og er nødt til å jobbe for å komme seg over!!! I tillegg så jobbet jeg en del med åtte-tall. Flink jente

Liz:

  • Hopp: jobbet med svinger – sendte henne over og kalte henne til meg rundt vingen. Økte gradvis vanskeligheten. Varierte også med å løpe sideveis fremover. Linda hjalp meg med å holde leken slik at vi også fikk trent på fremadsendinger. Jeg sendte henne frem hele 6 meter fra hinderet.
  • Møne: fikk kjørt en del repitisjoner med leke på bakken. Hun gir meg en stå på feltet (2 på / 2 av), så da får det bli slik da 😉 

4 kommentarer om “Ett hoppehinder + møne

  1. Det hørtes ut som en fin trening for Zille, du skal se at hun kommer tilbake for fullt! Så grusomt at det ble 2 på og 2 av da……….. :-)) Det virker liksom ikke som om du sliter veldig for å få Liz til å gjøre det hun skal.

    Gro

  2. Jeg regner med det betyr en stå istedenfor sitt på mønefeltet (sammen med 2 av/2 på) som du kanskje hadde tenkt deg? Høres ut som oppbyggingen av Zille er i god gang – det var godt å høre 🙂 Høres ut som fin enkelthindertrening!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s