Fritrening

Trente med Liz på fritreningen i kveld:

  • Baklengskjedet to hopp (180 graders sving) og så rett mot rør som siste hinder. Dette var den første gangen hun har møtt denne svingen i fart, men det gikk faktisk bra. Jeg må bare passe på å være veldig rolig i armbevegelsene mine. Brukte medhjelper med passiv leke som belønning etter røret, men valgte å fjerne den etter noen passeringer. Liz blir så utrolig giret pga leken at det formelig gnistrer av henne!! Gikk over til å belønne bare med godbiter, og vi beholdt heldigvis en nydelig fremadsending. Men hildrande du hvor kjapp hun er 🙂
  • Hjul: kjørte mengdetrening på hjulet
  • Rør – 180 graders sving over to hopp. Fungerte da jeg klarte å plassere meg riktig! Utfordringen var å få henne fra den andre hoppet i skrå ulogisk linje til å hopp #3. Må jobbe med å få henne til å søke hindre selv om de ikke står på linje.

Hjemme så trener vi noen økter på 2×2 slalåmen hver dag. Jeg sliter litt med at hun er så intenst fokusert på leken. Så hun slurver litt for mye. Tror jeg skal gå over til å belønne henne med godbiter….. såfremt hun anser godbitene som belønning da….. 

Viva og Zille fikk seg en deilig tur, uten Liz – før trening. Da koser de seg stort med å få løpe sammen, uten å måtte bekymre seg for å bli løpt ned av en BC 😉

2 kommentarer om “Fritrening

  1. Høres ut som alle har hatt en fin dag! slalomtrening hjemme er gull verdt! Men pass på så du ikke belønner for mye med bare godbiter…om du vil gå litt bort fra leke mener jeg. Tror jeg har klart å dumme meg ut litt der.. men dette vet antagelig du mer om enn meg!

  2. Jada – leker gjør at det tipper over – det har jeg skrevet denne uka også 🙂 Hihi – to heldige små på tur 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s