Trening i øs pøs regnvær

Hadde forsommerens siste trening med instruktør i kveld; og vi ble alle sammen så våte som vi sjelden før har vært 😦 Men men, treningen ble bra den 🙂

Trente bare med Liz, og som Per K sa så lærer hun så utrolig fort at hun faktisk har lært mer enn hva jeg tror. Så nå kan vi begynne å sette sammen mer og jeg kan forvente mer av henne. Vi jobbet med innkalling over to hopp, tok imot henne med en piruett og sendte henne inn i motsatt røråpning for deretter sende henne over to hopp. Per måtte pirke en del på meg for å få kroppen min vridd i riktig retning. Jeg må også huske på at Liz nå trenger tidlige kommandoer. Jeg trodde faktisk ikke at hun hadde lært seg hopp-kommandoen – men det har hun!

Mønet: felttrening og fremad til leke. Hun blir stående nydelig på feltet og spurter frem når hun får lov. Satte det sammen til å ta hele mønet ett par ganger også, og hun gav meg 2på/2av selv i fart.

Prøvde meg på en kombinasjon med flere hopp i bue. Må passe på at jeg er i situasjonen med henne. Huske tidlige kommandoer. Må lære henne ut-kommando slik at hun søker fra meg. Og jeg må belønne henne sjeldnere enn det jeg gjorde i kveld slik at hun ikke søker så mye mot meg mellom hoppene.

I kveld brukte jeg kun leken som belønning ett par ganger som en jackpot.

2 kommentarer om “Trening i øs pøs regnvær

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s