Slalåm :-)!!

Jippi:-) Nå tar Liz 12 pinners slalåm, nesten helt alene!! Kult!!

Tidligere denne uken så bestemte jeg meg for å kutte ut 2×2'en. Det ble desverre alt for høyt stress og alt for høy feilmargin, og læringen ble deretter. Så jeg fant frem båndet, satte opp en firepinners slalåm – og startet tradisjonell innlæring. Liz skjønte med en gang hva jeg ville, så hun har fått med seg masse god læring fra 2×2'en. Hun "kan" inngangen og hun kan uten tvil riktig bevegelse.

Fra onsdag til fredag økte jeg gradvis opp til 12 pinner, og jeg måpte godt på fredag da hun gav meg en hel slalåm. Da gikk jeg måpende ved siden av henne med slakt bånd. Hilde Rognlien stod og så på og flirte godt av det måpende trynet mitt 🙂

Jeg har jobbet på stevnet vårt hele – som skriver – denne helgen. Og jeg kan love at det er rimelig frustrerende å ikke kunne konkurrere selv. Men bare vent, snart er Liz og meg klare!!

Hilde R og Kari F har bodd hos meg hele helgen; riktig så koselig. Det var 7 tisper her hos meg og utrolig nok så var det bare ett par småepisoder med tendenser til krangling.

Kjørte 20 passeringer gjennom 12-pinners slalåm på lørdag, og nå i kveld så tok faktisk Liz slalåmen nesten helt alene 😉 Jeg styrte henne inn riktig, slapp båndet og hun gjennomførte med glans!! Fy flate hun er morsom å jobbe med! 

En kommentar om “Slalåm :-)!!

  1. Ja det var en STOR fornøyelse å se Liz ta slalåmen på fredag – helt klart at hun har forstått hva det går ut på 🙂
    Tusen takk for en trivelig helg!!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s