Dobbelt-slalåm!!

Vet dere ikke hva det er?! Jo, det er når Viva og Zille går slalåmen samtidig 🙂 De synes det er skikkelig artig, og jeg må innrømme at jeg ler godt av dem når de holder på. Kanskje vi skal satse på en liten ag-oppvisning hvor jeg fører begge småjentene samtidig…..

Vi var ikke mange på fritreningen i kveld heller, så det er tydelig at sommerferien har startet. Trente med Liz (og jada, hun imponerte meg i kveld og!):

  • Slalåm; det går fortere og sikrere for hver gang. Bruker fremdeles bånd, men lar det være helt passivt så hun gjør jobben alene. Hun søker inngangen.
  • Vippe: hmmm, den ble litt skummel når Martine stod ved siden av for å holde den igjen.
  • Møne: felttrening. Nå eksploderer hun i fart fra feltet frem til leken på «væresegod»-kommandoen. Provoserte 2på/2av ganske mye i kveld med å bevege meg en del mens hun stod på feltet.
  • Hopp-kombinasjon med rør i bue i enden. KJEMPEBRA. Nå har hun skjønt at det ikke er nødvendig å være oppi meg hele tiden. Nå søker hun hindrene bedre fremover.
  • 180 graders sving. Forsterket «rundt». Jobbet også med forankryss.

GØY! GØY! GØY! GØY!!!!! Gleder meg allerede til neste trening 🙂

2 kommentarer om “Dobbelt-slalåm!!

  1. Høres ut som du snart er klar for å ta av båndet i slalåmen nå 🙂 Husker at jeg tok av båndet på Solo, da måtte jeg holde hånden som om hun hadde på bånd….. da merket hun ikke forskjell med eller uten bånd 🙂
    Gøy at det går så fint 🙂

  2. Skulle gjerne ha sett de to små i slalomen! Du er så flink til å trene du, har du måne i hagen også? Eller drar du å små trener hver dag?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s