Slalåm med forstyrrelser

Det var mange tilstede på kveldens fritrening, så vi lagde tre kombinasjoner. En teknisk hoppekombinasjon med slalåm, feltene stod for seg selv og en ren fremadsending med tre hopp.

  • Slalåm; Liz hadde problemer med å konsentrere seg i kveld. Halvbroren Lad jobbet samtidig på feltene og HM bruker pipeleken veldig aktivt for å belønne feltene. Så da var det skrekkelig vanskelig å konsentrere seg. Så vanskelig at jeg måtte ta frem båndet så lenge Lad holdt på. Men så snart han var ferdig, så tok Liz selvstendige slalåmer for meg. Både høyre og venstre. Jeg økte kravene i kveld og fikk opp tempoet noe uten at hun jukset.
  • Tre hopp i komb: de to første stod ved siden av hverandre og dannet en 180 graders sving hvor hopp #2 stod litt bak. Brukte begge armer + en rundt-kommando for å føre henne gjennom svingen.
  • Vippe: brukte medhjelper med leke. Nå tror jeg at jeg neste gang kan be medhjelper om å sørge for at vippen slår fortere i bakken. Nydelig stå på feltet.
  • Stige: forsterket 2på/2av. Økte kriteriene på forstyrrelser og hun blir stående. Flink hund det 🙂
  • Fremadsending: baklengskjedet og brukte medhjelper med passiv leke. Økte kriteriene for Liz så nå fikk hun ikke leken når hun rev eller løp forbi ett hopp. Hun tok poenget og gav meg noen nydelig fremadsendinger. Jeg må passe på at jeg ikke girer henne opp før start; hun er nok giret som det er allerede og hvis det blir for mye så flater hun ut i hoppene sine!

En kommentar om “Slalåm med forstyrrelser

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s