Det går fort unna !!

Liz er kjapp – vanvittig kjapp 🙂 Det beviste hun til fulle på kveldens trening.

Det var kun Heidi L og meg som trente i kveld, og vi fiikk en skikkelig effektiv og hyggelig trening. Men på slutten av treningsøkten så åpnet himmelen alle slusene og slapp regnet ned i bøtter istedenfor dråper! Hundene mine er enda ikke tørre….

Vi satte opp en hoppekombinasjon som kan gåes på uendelig mange måter. En kombinasjon man kan trene på i mange år faktisk. Jada, jeg skulle sikkert ha tegnet den og limt den inn i bloggen, men akkurat nå så gidder jeg ikke det tenk! I tillegg så hadde vi slalåm, møne og vippe som enkelthindre.

Liz gir meg nå selvstendige slalåmer med god fart. Vi trener noen runder hver dag her hjemme i hagen, og jeg ser fremgang fra gang til gang. Jeg har begynt å vinkle inngangene hennes + ta innganger fra fart. Men hun bråsnur mot meg når hun er ferdig med slalåmen, så jeg må snarest begynne å ha ett hinder etter slik at hun søker fremover. Hun er alt for mye «mammadalt»!

  • Vippe: Heidi hjalp meg med styrt nedvipping. Liz blir stående nydelig på feltet til hun får fri-kommandoen.
  • Mønet: jeg økte farten hennes over i dag, og hun stopper flott med 2på/2av på feltet!!
  • Hoppe-kombinasjonen. Her jobbet jeg med flere løsninger. Alt fra tre hopp på skjev linje, foranbytte i sving og en «farts-sirkel» i ytterkant. Og hildrande du for en fart hun har. Jeg har kuttet drastisk ned på belønningene (huff, det er fælt – samtidig som jeg bare må innse at det å få gå agility faktisk er en stor belønning for henne). Men hun trekker så vanvittig til meg at jeg bare må reduserer belønningsfrekvensen.

Jeg har passet Tia (den ene broren min sin BC) siden tirsdag og hun var selvfølgelig med. Og hun skjønte fort at Liz og meg hadde det skikkelig morsomt sammen. Så jeg forbarmet meg over henne til slutt og lot henne få lære røret. ARTIG !!!! Hilsen Tia.  

PS: Jeg kjenner det i lårmusklene mine etter kveldens trening. Jeg måtte virkelig løpe det jeg var god for for å klare å føre Liz…….

3 kommentarer om “Det går fort unna !!

  1. Godt å høre at det er flere som blir støle etter agilitytreningen! Du skal nok få løpt litt fremover ja!! hihi!! Håper du kommer til Skui igjen snart !!!!!Akkurat denne uken har jeg sendt Shanto på ferie på fjellet….KJEDELIG uten hund!!!

  2. Kan tenke meg du må løpe ja 🙂 Jeg skulle ønske at det var like lett å løpe riktig på konkurranse som på trening jeg…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s