Sykkel

Endelig så har jeg fått (eh – kjøpt) meg sykkel. Jeg har ventet på at Liz skulle bli ferdig utviklet før jeg ville sette igang med løpetrening av henne. Og nå endelig er vi igang 🙂

Jeg koblet henne til Springeren for første gang i går kveld, og vi startet turen med å spasere. Hun så veldig skeptisk ut … Etter noen hundre meter med MYE skryt og gradvis mer avslappet BC, så tenkte jeg «pytt sann» og satte meg på sykkelen! Det gikk så bra så. 

Jeg tar det veldig rolig nå i starten, og kommer til å bygge henne (og meg selv) gradvis opp – både muskulært og på kondisjon.

Er det noen som har noen anbefalinger på hvordan jeg best kan legge opp treningen for henne? 

2 kommentarer om “Sykkel

  1. Det sies at den aller beste treningen for dem er å få trave gradvis lengre etapper – for å bygge opp utholdenheten. Pass på å ikke øke tiden du sykler så fort, og dersom det er mulig er det selvfølgelig bedre for henne å trave på grus enn asfalt. Morsomt å følge Liz & deg i treningen. Har du satt noe mål for når du skal tenke på en debut?

  2. Kjør også intervaller. F.eks. sykle 2 min, gå rolig 1 min. gjenta dette endel ganger. Lånte meg en gang en bok om trening av travhester! Utrolig mange gode tips å få der, anbefales.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s