Gøy !!!!

Var på hundehytten i gå kveld sammen med Birgitte, MartineH og LindaK. Det er egentlig ganske koselig når vi er så få på treningene, da blir det god tid til å prate – og ikke minst så blir det en deilig ro og konsentrasjon over treningen.

Men Liz er gal 🙂 Linda sin datter Jennifer satt i vognen sin, og Liz bestemte seg plutselig for å hoppe opp i vognen til henne!!! Jeg stod heldigvis ved siden av, så jeg slengte ut armen og fikk avverget at hun landet oppå ungen! Greit nok at hun er glad i barn, det får da være måte på….

Ellers så jobbet Liz og meg en del med slalåmen. Nå har hun kommet så langt at jeg har introdusert hopp både foran og etter slalåmen. Hun sliter litt med å finne rytmen i starten når hun kommer fra hoppet (dvs det går så fort at hun har problemer med å få med de første portene). Så jeg feiler henne når hun gjør feil og prøver på nytt. Og da får hun det til.

Liz synes det er så artig å trene at det formelig gnistrer av henne! Ergo så er jeg veldig nøye nå med at det ikke skal bikke over i negativt stress. Trener veldig korte økter, og ignorerer henne når hun maser på meg.

Vi konsenterte oss om å jobbe u-svinger i går kveld + fremadsendinger. 

Viva og Zille fikk også lekt litt i går; de synes det er artig å jobbe samtidig. Så vi trente en del med felles dekk/sitt/innkallinger 🙂

På slutten av kvelden lot vi jyplingene Emil og Liz løpe villmann sammen. Gøy!!! Jeg gleder meg til å se bildene som Martine tok med det nye kameraet sitt. Disse tre bildene er ett godt bevis på Martine sine ferdigheter som fotograf 🙂 Takk Martine!

Jeg har fått spørsmål om når Liz skal debutere. Opprinnelig plan var å starte med henne tidlig 2007, men vi får se……. 🙂 

4 kommentarer om “Gøy !!!!

  1. Takk for hyggelig trening 🙂 Konkurranselysten stiger ja. Jeg får holde meg til planen min med Emil, men enklere for meg siden jeg allerede har en å konkurrere med. Noen av bildene er sendt, flere kommer i løpet av helgen – litt mye å gjøre 🙂
    Emil sender suss til Liz
    Klemmer fra alle oss

  2. Skal si Liz ser klar ut på det første bildet. utrolig bra det andre også, artig å se henne i aksjon.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s