Feber:-(

En av de beste måtene å bli kvitt feber på er å trene!!! Bare man er såpass at man klarer å kjøre 🙂 Jeg har hanglet ett par dager nå, men bestemte meg for å trosse feberen og trene litt sammen med MartineH.

Og vi fikk noen hyggelige timer sammen på hundehytten; ikke så veldig mye trening – men desto mer prating. Og feberen lettet litt på trykket!

Viva og Zille fikk løpe fritt og herlig mens vi bygget/ryddet kombinasjonene; det er herlig å se hvordan de koser seg med å få løpe sammen uten av Liz blander seg.

Jeg fikk testet ut tanken min i dag mtp belønning av Liz, og jeg fikk bekreftet tankene mine. Hun jobber mye bedre når jeg bruker godbitskål. Da klarer hun å konsentrere seg, og Martine var riktig så flink medhjelper!

Vi tok frem felthindrene (de stod som enkelthindre) og i tillegg så bygde vi en kombinasjon med tre hopp i rett strekke med bordet i enden. Slalåmen satte vi parallelt med hoppene.

  • Fremadsending til bord. Brukte godbitskål. Skjønte fort at jeg må forlange en dekk av Liz på bordet for at hun skal klare å bli værende der de nødvendige 5 sekundene. Jeg fikk «bare» sendt henne over 2 hopp frem mot bordet.
  • Vippe; nå er hun klar til at jeg kan la henne få ned vippen på egen hånd. Leken bør ligge på bakken ca 1 meter fra nedgangen ….trur eg….
  • Møne; tok ett par runder med befesting av feltet (2på/2av) før hun fikk ta hele mønet. Prøvde en gang uten bånd, og det fortalte meg at jeg bør nok fortsatt bruke bånd på henne ihvertfall i en måned til.

Alt i alt en god og effektiv trening … selv om feberen kom tilbake litt ut på ettermiddagen… 

En kommentar om “Feber:-(

  1. Så flink du er som trener på bord 🙂 Det snakker vi også om av og til….. at vi skal ta ut bordet altså.
    Er du blitt syk? Håper du snart blir bra ! God bedring !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s