Masse folk på trening

Nå er sommerferien helt klart over; vi var mange på treningen i går kveld. Så vi satte opp tre kombinasjoner; en kl 3 hoppebane, 2xboks-kombinasjonen (tidligere kalt god-hopp-komb) og i tillegg så stod feltene og hjulet for seg selv.

Jeg var på den gruppen som skulle gå hoppebanen først. Jeg briefet halve banen og tenkte at shitt au – jeg prøver. Den inneholdt blant annet en 180 graders sving inn til slalåmen. OG DET FUNGERTE. Vi fikk ikke «banen» til ved første forsøk, men jaggu så gikk det bra ved andre førsøk. ARTIG 🙂 Det er en sånn fart på Liz at det er en fornøyelse og jeg må virkelig jobbe for å klare å følge henne.

På feltene så terpet vi på 2på/2av med eksplosiv fart av feltet. Hjulet gikk som en drøm.

Til slutt jobbet vi 2xboks-komb’en. Jobbet en del med innkalling og 270 graders svinger.

På slutten av treningen begynte Tor med hammeren å bråke noe voldsomt oppe i himmelen, så vi var kjappe med å få ryddet inn banen og vi klarte heldigvis å komme oss i hus før himmelen revnet. Det regnværet som var i går kveld er vel det mest intense jeg noengang har opplevd. Og stakkars Viva var livredd. Jeg hentet inn tøyburet til henne og hun fant heldigvis trygghet i å ligge der mens det brakte og bråkte over hustaket.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s