En lang agility-kveld

Gjesp; i dag var det tøft å stå opp. I går var jeg først på jobb, så hjem for å hente hunder, så turmed Viva og Zille, så en oppvarmingstur med Liz, så trente jeg i to timer med Liz og til slutt så instruerte jeg i to timer. Er det rart jeg er trett i dag!?

Jeg trener på trinn 2 & 3 partiet, siden jeg instruerer klasse 1 hundene. Det blir litt for vanskelige kombinasjoner for henne, men jeg er nøye på å plukke ut momenter som passer hennes kompetanse / utviklingsbehov. På grunn av dette så har jeg meldt henne på ett videregående kurs med Hege Movik som instruktør. Og det kommer til å bli bra, da får hun akkurat de kombinasjonene / utfordringene hun trenger. Det kurset begynner på førstkommende torsdag. Gleder meg.

I går kveld jobbet vi med å kjappe fremadsendinger, dra-svinger, grunnsvinger, fremforbytte, dobbeltpush, felter og gradvis økte avstander. Artig.

4 kommentarer om “En lang agility-kveld

  1. Hørte ut som en slitsom, men morsom dag. Man blir skikkelig sliten når man instruerer, blir liksom helt tom. Virket som det ble en bra trening likevel. Lykke til på kurset.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s