6. gang på gjeterkurset

Jeg var særdeles trett i går kveld. Men det var ikke så rart, jeg klarte å være på jobb i Sandefjord allerede kl 06.30 på  morningen!! Jeg hadde stilt vekkerklokken til å ringe kl 05 istedenfor 06! Tja ja, sånn kan det gå når man ikke sjekker klokken på morningen, men bare følger sine faste rutiner 🙂

Det virket som om det hadde gått ett lite lys opp for Liz på sauejordet i går kveld. Hun var mye roligere og mer konsentrert enn hva hun har vært tidligere. Hun hadde «bare» to rusninger mot flokken!! Flink jente det. Siden hun var rolig så klarte jeg og å holde meg rolig, så vi jobbet ganske bra sammen. Konsentrerte meg om utganger, høyre venstre, driving (både med og til) og ikke minst balansering. Artig. Jeg var så konsentrert om å jobbe riktig med Liz at jeg glemte å følge med på hvor jeg drev flokken. Og plutselig så hadde jeg drevet dem innemellom noen høyballer!!!! Ha ha – jeg har ikke øyne i nakken 🙂

Det ble bare en runde på jordet i går. Den ene sauen bestemte seg for å stikke av, så resten av kvelden ble brukt til å lete etter henne. Desverre uten hell. 

2 kommentarer om “6. gang på gjeterkurset

  1. Dette var da en merkelig formulering – eller er det ikke? Siden Liz var mye roligere, greide du å være rolig. Jeg trodde vi etterstrebet det motsatte – du er rolig, og dermed greide hun å være rolig 🙂 Det var sikkert sånn det var ment 🙂 Hilsen hun som ikke har greie på gjeting!

  2. I gjetingen så påvirke fører mye mer av hunden sitt stressnivå 🙂 Så formuleringen er nok riktig den – selv om påvirkningen nok går begge veier!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s