Liz er en mammadalt!!!

….men det vet vi jo allerede 🙂 Men det gir meg utfordringer når vi trener. Jeg vil at hun skal søke fremover, og Liz er veldig opptatt av meg. Ikke den beste kombinasjonen. Vi hadde blant annet en suveren kombinasjon i går som hadde en suveren innspurt. Men neida; Liz søkte ikke fremover. Prøvde godbitskål; men neida! Så jeg hentet filleleken hennes, og DA ble det innspurt 🙂 Problemet / utfordringen med å bruke leken er at hun blir så vanvittig fokusert på den, så jeg kan aldri ha den i lommen. Da går hun ihvertfall ikke fra meg. Så jeg tror nok at den kun kan brukes ved fremadsendinger og til felttrening.

Vi jobbet også en del med føring kun ved hjelp av stemmen i går. Satte opp en boks; stod selv i midten og kommanderte hopp og henholdsvis høyre / venstre inn i boksen igjen (mellom hindrene).

Feltene; i går hadde jeg henne koblet for å befeste feltene.

Slalåminnganger: jobbet en del med høyreinnganger. Og hun kan det hun, selv om hun liksom hadde glemt det på torsdagens klubbkonkurranse.

Det var en god trening i går kveld. Og etter egen trening så var det to timer med instruering for undertegnede 🙂

3 kommentarer om “Liz er en mammadalt!!!

  1. Vet du ikke at det er veeeldig viktig å vite hvor mamma er til enhver tid ?(hilsen Fenris…) Når skal du komme og instruere oss igjen da? 😛 Vil skjønne noe av alle disse fancy svingene dine 🙂

  2. Veldig lurt å trene egen hund før du instruerer 🙂 for da har du masse energi til Liz, og med den intensiteten hennes kan vel det være greit kanskje?

  3. Velkommen til mammadalt klubben – hilsen Obelix 😀 Kjenner til utfordringene med fremadsending. Obelix går greit med godbit skål, men ikke med leke. Lykke til videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s