7. gang på gjeterkurset

Og frustrasjonen var høy for Liz – og etterhvert også hos meg 😦

Vi jobbet kun med sauen i rundkve i kveld. Og jeg er slett ikke sikker på om det var det beste for henne. Tanken var at vi skulle jobbe med balansering og høyre/venstre, med innkallinger med jevne mellomrom. Og så fortsette å jobbe med balansering. Men frustrasjonen tok Liz noe enormt. Vi skjønte ikke helt hvorfor, men det virker som om det at hun ikke fikk drive – at sauen var inne i kveet – ikke var bra for henne. Og innkalling ville hun ikke høre snakk om!! Hun som har så nydelige og trygge innkallinger i alle andre situasjoner. Så hvem vet; var det det at sauen ikke bevegde seg, at hun ikke fikk drive, at settingen ble unaturlig …. ikke vet jeg …. og instruktøren var heller ikke sikker på hva som skjedde.

4 kommentarer om “7. gang på gjeterkurset

  1. Jeg vet om en annen type balansering som jeg skjønner MYE mer av 🙂 Det kommer sikkert litt mer forklaring så jeg får det inn i gjeter-ordboka!

  2. Balansering er at hunden skal dekke/jobbe i posisjon «kl 12» i forhold til fører – og sauene skal være mellom hund og fører. Skjønner?

  3. Diis liker heller ikke kveet, tror det har noe med at de ikke har plass nok. Har trent en del i kve, men hun fungerer best nå hun får gjete på et åpent jorde. Hva med et gjeterhundkurs i Skåne?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s