Jeg er imponert:-)

For en gang skyld så var det en kort tirsdagskveld; vi instruktører hadde fri siden det er høstferie. Det var egentlig ganske deilig 🙂

Jeg vurderte først å droppe treningen, men siden en av kundene mine trengte mer hundefór så benyttet jeg anledningen til å trene – siden jeg alikevel måtte bort dit for å levere en sekk.

Og det angrer jeg ikke på !!! Vi satte opp en hoppebane + felthindrene som selvstendige hindre. I hoppebanen fant jeg «rette» strekninger og jeg jobbet først med å sende Liz frem. Brukte medhjelper (Beate O) med leke. Beate ble instruert til å forholde seg helt passiv, bare stå der med leken – og slippe leken når Liz tok den. Jeg må unngå å Liz opphengt i medhjelpere. De skal liksom bare være der… Intensjonen er ihvertfall god… så får vi se om det virker som planlagt. Det fungerte ihvertfall veldig bra i går kveld. I tillegg så jobbet vi en del med slalåm og innganger + noe svinger / føring.

Det som imponerte meg mest i går kveld var felttreningen vår!! Jeg hadde på forhånd bestemt meg for å la henne jobbe uten kobbel på feltene, så jeg var litt spent på hvordan det ville gå. Tok først vippen = ikke noe problem = nydelig 2 på / 2 av. Så tok jeg mønet = heller ikke noe problem = nydelig 2 på / 2 av. Til slutt tok vi stigen, og det var heller ikke noe problem!!!!! Flinke hunden det 😉 Den ene gangen fikk vi oss en hjertens god latter; medhjelper (medhjelper passet på leken) og meg stod og pratet litt ved stigen, fillen lå på bakken, og Liz gikk rolig bort til feltet – rygget opp – og plasserte seg i en nydelig 2 på / 2 av :-)) HERLIG! …og der stod hun og så intens på meg om jeg ikke hadde tenkt å si «værsegod» snart….

7 kommentarer om “Jeg er imponert:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s