Siste dag på gjeterkurset

Vi hadde en deilig dag i solskinnet i går. Siden det blir så tidlig mørkt nå, og det tar lang tid å trene gjeting, så hadde vi den siste kursdagen i går. Og vi koste oss 🙂

Etter treningen sist mandag (jeg skrev ingenting i bloggen om den – den var særdeles frustrerende) så hadde jeg bestemt meg for at jeg ikke ville trene Liz selv. Jeg er ikke flink nok (enda) til å lese situasjonene og ikke minst så reagerer jeg for sent! Derfor lot jeg Lars Bjarne (instruktøren) trene henne. Og det gikk så bra så 🙂 Det er mye bedre for Liz at hun «trenes inn» av en erfaren gjeter – så kan jeg overta igjen sånn etterhvert. Om det er ett nederlag for meg?! NEI 🙂 Jeg så i går at det var en smart løsning for oss alle ….og det viser seg at det er vanlig å sende avgårde BC’er for opptrening/innkjøring hos erfarne trenere/gjetere!

Lars Bjarne fikk ett par flotte økter med Liz i går; de jobbet mye med samspill, utsendinger, vinklinger, driving med og fra – men innkalling nekter Liz plent å utføre utpå jordet! Hun blir liggende, hun kommer ikke, så Lars Bjarne måtte selv gå bort til henne…. Jaja, det ordner seg nok det og!

3 kommentarer om “Siste dag på gjeterkurset

  1. Er det ikke festlig, når man gjeter selv med hunden ser det ut som om hunden ikke kan en ting, gi dem til en erfaren gjeter og det ser ikke ut som om de har gjort noe annet hele livet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s