Full fart og stor glede :-)

Vi hadde en god trening sammen i går kveld; Liz og meg. Jeg gjorde som jeg hadde bestemt meg for tidligere; vi trener mest på det å få henne fra meg!! Så jeg brukte medhjelper med leke aktivt 🙂 hihi – stakkars Jeanette; hun var litt usikker på om hun ville beholde fingrene sine der Liz kom flyvende som en prosjektil gjennom luften – med åpent gap – for å bite tak i leken sin !! haha; det var morsomt å se på.

På den første stasjonen jobbet vi med hopp, pølse, lengde. Gikk så det suste fremover.

På den andre stasjonen var det hopp – rør i bue – 90 graders sving inn til 2 hopp og deretter 90 graders sving til enda ett hopp. Jeanette og leken ble plassert etter de siste hoppene. Men Liz trekker ikke bra nok frem mot røret!! Stopper jeg så stopper hun. Begynner jeg å rygge mens hun er inne i røret så snur hun og kommer ut igjen! ….hvordan pokkeren klarer hun å det med seg når hun er inne i ett buet rør?!?!? Så vi «diskuterte» litt om det virkelig var meningen at hun skulle frem mot røret og ikke minst om hun skulle fullføre det; men vi ble da enig til slutt 🙂 og vi fikk til hele kombinasjonen med god fremadsending.

På den siste stasjonen så var det instruktør LindaP som ble utstyrt med leken. Der var det en lett bue med tre hopp, hjul og rør! Og hildrande du så bra det gikk. Til slutt så fikk vi trent på flere momenter i den kombinasjonene; start, innkalling, handling i sving og fremadsending!! BRA – flink jente Liz.

  • husk: tren fremadsending mot rør – øk avstanden gradvis!

Etterpå så hadde jeg mine to timer med instruering. Alt i alt en god kveld. Selv om det begynner å bli rimelig kaldt å stå og instruere så sent på kvelden. Jeg tenker jeg tar med lue og hansker neste gang! 

4 kommentarer om “Full fart og stor glede :-)

  1. Jeg syns dere er flinke jeg, og Ja, Liz så passe gærn ut der hun hoppet over lengen 😉
    Husket å vaske buret ditt ? 😉

  2. Bunnplaten og teppet til buret er kastet!!! Og tøyburet står til tørk ute i garasjen min. Så da tenker jeg at det blir bra 😉 …..jeg tror jeg har lært nå at man ikke skal legge sammen våte tøybur – for så å glemme å sette dem opp til tørk!

  3. Hehe, flink 😉
    Luktet litt stramt av det buret gitt, sees på trening imorgen !! 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s