Trening med Thomas Thiesen

Klubben (Tønsberg HK for de som ikke har fått det med seg) arrangerte treningshelg denne helgen med Anje Mac Neal og Thomas Thiesen som instruktører. Jeg kunne ikke delta i går, men i dag tidlig var Liz og meg klare 🙂

…Jeg skal ikke sutre over været denne gangen, men jeg kan jo si det sånn at vi får for tiden særdeles god trening i det å å kle oss riktig, de vanntette sokkene kommer virkelig til sin rett, og vi får testet grundig hvilket regntøy som er behagelig å trene i… fytt i…

Thomas (han var/er en dyktig og behagelig instruktør) satte først opp en føringsbane med både vippe og stige. Thomas var flink til å kaste leken til belønningspunkter. Vi jobbet mye med å få Liz til å søke fremover – og hun blir stadig sikrere på at det er det jeg vil!

Men jeg kan fremdeles ikke belønne henne selv. Det vi og så i dag (for å gå rett på konklusjonen) er at jeg ikke kan/bør bruke medhjelper som holder leke. Liz har nemlig lært nå at mennesker ute i banen mest sannsynlig har leke, og hun blir litt for mye forstyrret av dem. Hmmm…. Lekene bør heller legges ut på strategiske steder i banen (uten at hun ser det).

Den neste kombinasjonen hadde mer rette strekninger og en lang fremstrekning til slalåm. Her var det best å bruke høyreslalåm, og hei hvor det går :-))!!! Hun tar det nydelig. Og søker flott frem mot slalåmen. Inngangen i dag var vanskelig, siden det var rett frem med høy fart.

Den siste kombinasjonen hadde en lang rettfremstrekning frem mot rør; og da fikk vi virkelig se at Liz tror at alle på banen har leker. Roger stod der for å ta bilder, og Liz styrtet bort til ham! Kanskje hun trodde at han ville la henne leke med kameraet 🙂 haha – neppe.

Alt i alt en flott (og våt) trening. Nå ser det ikke ut her hjemme; det står/henger tøy og sko og bur til tørk overalt. Det føles i hvertfall slik!

5 kommentarer om “Trening med Thomas Thiesen

  1. Solo tror også at kamera er et leketøy, ihvertfall så får hun jo oppmerksomhet når det blir tatt fram 🙂 og det er heller ikke å forakte mener hun 🙂

  2. Så gøy at hun stadig søker bedre fram! Sjansen for at Roger ville la Liz leke med kameraet sitt tror jeg minimal ja.. hihi 😛

  3. Litt usikker på om jeg tør å ta med kameraet på tur med Liz nå 😛 Vi er veldig misunnelig på dere forresten, jeg satt i bryllup og tenkte på agbaner på lørdag..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s