Lykken er…

å ha slalåm + en flat fotball bak i hagen 🙂 …hilsen Liz!

Vi fikk kjørt en del slalåmer nå på formiddagen (jada, måtte vente til frosten hadde sluppet taket i gresset først). Og det er så gøy, så gøy! Liz gløder av lykke når hun får lov til å jobbe. Jeg bruker den flate fotballen som passiv leke; dvs den ligger en eller annen plass på plenen (spiller ingen rolle hvor) og hun får lov til å styrte til den når hun har gitt meg en perfekt kjapp slalåm. Det er morsomt å se hvordan hun har forstått at hun må jobbe skikkelig og riktig før hun får lov til å leke. Alt blir gjort med like stor glød og glede. 

Vi fikk snø i går; det lavet ned – og det ligger fremdeles litt snø ute. Håper bare inderlig at det ikke blir like ille som sist vinter! Var ute og gikk på en lang tur sammen med Birgitte i det verste snøfallet; og om vi mennesker mislikte det  – så storkoste hundene seg. Knallgøy å leke Bambi (Liz), snøgnikker (Zille) mens Viva bare nøt turen. Dvs; hun nøt turen til hun var full av snøballer i pelsen. Stakkars. Jeg måtte la henne «tine» på varmekablene på badet da vi kom hjem igjen.

Nå skal jeg kle godt på meg, slik at jeg er klar til to timers instruering. Kjører igang agility nybegynnerkurs 2 i dag. Gleder meg ….og krysser fingrene for at det ikke begynner å sne igjen. Vi flytter heldigvis inn i messehallen på førstkommende torsdag; det begynner virkelig å bli på tide nå.  

3 kommentarer om “Lykken er…

  1. Nå planlegger jeg et hinder i hagen også – skal trene litt etter Susan Garrets filosofi med å fokusere på hinderet 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s