Utfordring

 Martine har det skikkelig artig med å utfordre meg og andre; så jeg får vel være såpass at jeg svarer 🙂 

4 jobber jeg har hatt: Jeg har hatt mye mer enn 4 jobber! Kan jo nevne forskjellige arbeidsoppgaver: slave, grønnskolling, sjef og potet. 

4 filmer jeg kan se flere ganger: 4 gravferd og 1 bryllup (snufs), Pippi (alle filmene) – og da var det mye mer enn 4 filmer så da slipper jeg å ramse opp flere 🙂

4 steder jeg har bodd: mange steder i Bergen, Oslo, Bærum og Tønsberg (jeg savner Bergen!!!)
4 TV-serier jeg ser på: eh …ingen! Dvs; hvis det passer sånn at jeg er hjemme så hender det at jeg detter sammen i sofaen og lar øynene hvile på TV-skjermen. Jeg oppdaget til min store glede at Saltkråkan gikk på en eller annen kanal, tenkte tanken at det må jeg huske å få med meg – men så glemte jeg det….
4 web-sider jeg besøker daglig: div. blogger, aftenposten, bergens tidende, finansavisen (jaja jada, vet at den siste der kanskje kan virke litt kjedelig. Men det er ikke det tenk; det er mye god sladder å hente der :-))
4 favoritt matretter: Kjøtt, fugl, grønnsaker + og alt det deilige tilbehøret som gjør at man kan trylle frem de rettene som man har lyst på. Alt til sin tid, alt etter humør, alt etter tid og alt etter selskap 🙂

4 steder jeg trives: på fjellet, på trening, på ett svaberg en dag med mye vær (men ikke alt for mye da), på havet og i sofaen min – liggende som ett slakt, deilig sliten etter dagens aktiviteter!
Fikk beskjed om at jeg må sende utfordringen videre til tre stykker; så da får det bli Karine, Helene og Kari …. 

6 kommentarer om “Utfordring

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s