Endelig!

Nå er endelig Liz sin løpetid over, så nå har vi endelig begynt å trene igjen 🙂

Så i går så var jeg hele fem timer i hallen. Først så trente jeg egne hunder i to timer og så instruerte jeg kurset mitt i tre timer. For å ta kurset først; de er en utrolig god og flink gjeng. Det er skikkelig inspirerende å instruere dem!!

Liz var overlykkelig over å få trene igjen. Siden vi trener på asfalt så lar jeg henne ikke hoppe full høyde. Jeg vil ikke ha senskader på henne om 6 år.

Vi fikk en god trening; jobbet med vinklede innganger til pølse. Møne. Vippen – og den var plutselig litt ekkel. Inne i hallen så bruker vi de «glatte» felthindrene våre; og den vippen er utrolig lett. Så jeg måtte ta frem båndet for å gi henne litt trygghet. Feltene er nydelige, selv om hun har litt problemer med å få stoppet i en skikkelig 2på/2 av. Til det så går det for fort.

Jobbet også en del med å få henne fremover fra meg. Og det kommer seg gradvis. Jeg må fremdeles bruke leke for å trekke henne fremover. Og takk til Martine som gjorde en god jobb som medhjelper. Flott å ha medhjelpere som leser bloggen min, for da får jeg hjelp til å huske det jeg må huske 🙂 Jobbet også en del med slalåminnganger.

Viva og Zille fikk også noe trening i går. De to får ikke lov til å hoppe på det underlaget (ihvertfall ikke enda på en stund), så de fikk mengdetrening på slalåm og rør.

Under kurset så gjorde Viva og Zille en nydelig jobb som demohunder på stigen 🙂 Det er så trist at de ikke kan trenes aktivt lengre; de gløder jo av lykke når de får lov til å jobbe!

2 kommentarer om “Endelig!

  1. hihi…for stor fart til 2 på/to av!!! noe skal man jo tross alt ha å slite med!!
    Så flott at du kan bruke Viva og Zille som demohunder!! Si fra om du vil ta deg en tur i garasjen på Høvik!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s