«Vent på meg!!!!»

Jeg tror nok det blir en kommando jeg kommer til å trenge med Liz 🙂 Fytt i for en fart hun har på banen!!! Hjelp… de andre lo godt av meg på treningen i kveld, og kommentarene flagret om at jeg måtte begynne med spurt-løpetrening for å klare å holde følge med henne. All den treningen jeg har gjort med henne for å få henne til å søke fremover har virkelig hatt effekt. Jeg har (og gjorde det også i kveld) forsterket «rette» strekninger; både inn i banen, inne i kombinasjoner og innspurter.

Jeg bruker mye passiv leke (jeg legger den ut passende steder), og hun vet at hun skal jobbe riktig før hun får lov til å ta leken. Her har vi igjen for å trent en del DoggieZen. Det viser seg faktisk at jeg kan korrigere henne, og da avbryter hun for så å skjerpe seg ved neste forsøk. Morsomt 🙂

I tillegg til alle fremstrekningene våre i kveld, så trente vi også på mønet. Der gir hun meg nå en nydelig 2på/2av – bare «stå»-kommandoen min kommer tidsnok (som om det var en bombe…). Jeg satte sammen mønet i kombinasjon fra buet rør – over mønet – og til lengden. Det fungerte!!

Jobbet også med 180 graders inngang til høyreslalåm, og det fungerte det også.

Om det var noe som ikke fungerte i kveld!? Vel, jeg har ikke sjangs til å nå henne igjen på innspurter. Annet?! Joooo, hun blødde fra snuten sin etter å kastet seg etter leken 😦 Men det var bare ett pitte lite rift, så det gav seg heldigvis fort å blø.

Natta!

3 kommentarer om “«Vent på meg!!!!»

  1. Hallo! Skal ikke du til Hamar å se NM???
    Jeg traff Aiko i dag, en herlig liten kooikergutt! Tror de hadde lyst å prøve agility, så da blir det vel et kurs i februar/mars;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s