Distrahert instruktør

Det er ikke gøy å instruere når allergien bestemmer seg for å være skikkelig kranglete med meg 😦 Jeg skjønner ikke hva det var jeg reagerte så enormt på i kveld, men jeg holdt rett og slett på å bli gal av å den intense kløingen!!!!! Det var ikke lett å holde fokus på det jeg skulle. Men det gikk da på ett vis.

Det var veldig få på treningen i kveld, så jeg fikk lov av gruppen min å gå litt med Liz innemellom. Så vi fortsatte på fremtreningen vår, og den fungerer så bra på innspurter at det var dønn umulig å få henne til å ta røret først!!!! Etter alle rørfellene/diskene jeg har hatt med Viva opp gjennom årene så er det utrolig rart å ha en hund som velger bort røret! Tja ja, hver hund sin utfordring 🙂

Det var uansett ikke noe å si på farten i kveld heller; så jeg må passe på å trene minst mulig i hallen på grunn av det harde underlaget. Liz er så intens – så kjapp – og jeg er redd for at hun skal skade seg ….alternativt få senskader om noen år som følge av for mye belastning nå. Men jeg skal være den første til å innrømme at det er vanskelig å begrense seg når man har en hund som elsker å jobbe.

Fikk også trent en del på slalåm, og i dag økte jeg kriteriene for henne. Dvs – jeg la gradvis inn større avstand sideveis mellom oss. 

Gjengen min fikk nok trening de og i kveld siden de bare var 4 stykker på treningen. Vi har bestemt oss at de skal fokusere på momenttrening gjennom vinteren. Av flere grunner: jeg vil ikke belaste hundene unødvendig + at de trenger å bli bedre på det tekniske. Eller sagt på en annen måte; få ett mer bevist forhold til hva de gjør, hvorfor, og hvilke konsekvenser det får! De kommer til å bli så gode så 🙂 

3 kommentarer om “Distrahert instruktør

  1. Du får kanskje begynne å trene bare rør og belønne veldig da! Da blir det gøy og hun slutter å velge bort røret. Gleder meg til å se deg i en konkurranse igjen.

  2. Spørsmålet med Liz og Diis er ikke om de blir skadet, men når. Diis er også spinnvill, tar ikke hensyn (noe med gener ;-)) Det blir vel gjeterhundkur i Sverige på våren (fristende???)

    Frk. Flatås

  3. Spørsmålet med Liz og Diis er ikke om de blir skadet, men når. Diis er også spinnvill, tar ikke hensyn (noe med gener ;-)) Det blir vel gjeterhundkur i Sverige på våren (fristende???)

    Rør ja, vi har alle vår problem, mitt er at Diis er litt i overkant glad i dem…

    Frk. Flatås

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s