Gjestetrening hos Skui-gjengen (Høvik)

De gale har det godt, og siden det var en stund siden jeg hadde sett folket i Skui-gjengen så bestemte jeg meg for å ta turen innover. Hyggelig som alltid 🙂

Vi var ikke så mange på treningen; bare Katrine, ElinKariO og meg. Men det betød jo bare mer trening på hver av oss! Det er litt begrenset hvordan man kan sette opp kombinasjoner i den garasjen pga stolpene der. Men alt går, bare man er litt kreativ. Satte opp en enkel hoppkombinasjon som hadde mange føringsmuligheter i seg og en slalåm med inngangstrening fra hopp og pølse. 

Viva og Zille fikk også trene litt 🙂 Og hjelpes og trøstes hvor jeg savner å trene aktivt med de to. De er utrolig lykkelig når de får jobbe! Fanken og at de har de skadene de har 😦 Jeg lot dem «bare» jobbe med slalåmen, og Viva er jo bare rå. Jeg sendte henne fra 10 meters avstand inn i en høyreslalåm, og hun tar det uten problemer!! Pittelille Zille ble fra seg av lykke da det var hennes tur; hun hvinte…. åååå – jeg savner å trene med dem. Men men, det er som det er – så da så.

Liz trente mye på slalåm, innganger, høyre og venstre, gradis økt avstand sideveis fra meg og krapp inngang med fart fra pølse. Flinke hunden, hun taklet de fleste variantene.

I hoppkombinasjonen trente vi både på frem, noe sving, innkalling, foranbytte og annet gøy!! Det er skrekkelig vanskelig å konsentrere seg om å ta svinger når en fremadsending (hvor leken ligger i enden) frister. Men det gikk da 🙂

Men kan dere fatte at de andre jentene klarte  å holde seg så rene, mens jeg ble MØKKETE!!!! Kan det ha noe å gjøre med at Liz er lykkelig og gal – og at garasjegulv liksom ikke er helt rene – og at kongen hennes ble våt og ekkel og enda mer skitten 🙂 ??? Takk og pris så hadde Kari våtservietter; de kom godt med slik at jeg kunne ta på rattet i bilen min etterpå……

6 kommentarer om “Gjestetrening hos Skui-gjengen (Høvik)

  1. Det høres ut som om det var en fin trening, syntes kanskje det hadde blitt litt for mye for min lille, så jeg holdt meg hjemme. Må jo innrømme at det er deilig med treningsfri også…………… Hvordan er ståa, er du snart klar med Liz?

  2. Veldig hyggelig å ha deg med på treningen! Er imponert over Liz!!! Slalomen hennes er helt rå! Veldig gøy å se Viva og Zille i aksjon igjen også! Jeg har vel sagt det før, men jeg sier det igjen: stiller meg i kø for å bli hund hos deg i neste liv!

  3. Så artig at Zille og Viva fikk prøve se litt igjen. Og Liz høres ut som en kjempe flink agilityhund, blir spennende å se dere i konkurranse til våren.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s