Kveldens trening m/instruktør

Det er gull verd å trene for instruktør 🙂 LindaP gav meg mange flotte innspill i kveld! Og det er bra.

Nå øker jeg gradvis lengden på Liz sine kombinasjoner; vi må jo nærme oss en hel bane etterhvert.

På den første kombinasjonen slet jeg med å få henne til å ta en lengde som stod vinklet i banen. Problemet var at jeg hadde det for travelt, og da får Liz det enda mer travelt med å nå meg! En liten vridning fra meg og hun følger meg som en gudinne. Greit nok; så jeg får konsentrere meg enda mer om å bruke kroppen min riktig.

Jeg må også passe på å gi henne TYDELIGE fremkommandoer samtidig som blikket mitt må se i den retningen hun skal.

Ved hjulet så må jeg dekke henne, gå på den andre siden for så å kalle henne gjennom. Hvis ikke så er det lett for at hun hopper gjennom rammen. Må passe på at jeg alltid gjør det på en del treninger fremover.

På den siste kombinasjonen var det rett frem over hopp og mur for så en vinklet inngang til slalåm. Jeg stod med ryggen mot slalåmen (frontet Liz), kalte henne inn og først når hun var på høyde med meg snudde jeg meg roooooooooolig og gav henne slalåmkommandoen. Etter ett par forsøk så tok hun det nydelig. Fanken så vanskelig det er å hele tiden måtte være så rolig. Phuh – men jeg lærer – jeg lærer. Øvelse gjør mester er det noe som heter!

I bunnen av kombinasjonen var det rør og hun måtte mot meg fra utgangen før jeg kunne sende henne over fem hopp i mål. Forsterket det å få henne mot meg etter røret en del ganger (belønnet med leke og stod med ryggen mot fremadsendingen). Og så var det bare å sende henne frem – og jeg kom etter – langt etter. Den siste gangen så tok hun hele kombinasjonen perfekt! FLINKE HUNDEN 🙂

4 kommentarer om “Kveldens trening m/instruktør

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s