Mye vind!

Vi benyttet mildværet og tok kveldens trening ute i kveld og. Det er vidunderlig å trene ute, virkelig kunne la hundene få gi alt de vil – uten at vi trenger å bekymre oss for underlaget 🙂 Det eneste som gav litt ekstra utfordringer i kveld var vinden. Hihi – det var en del pinner som måtte plukkes opp igjen. Men men, det gjør da ingenting.

Liz har ikke trent agility på en uke, så hun var i skikkelig ADHD-status da vi kom bort til treningen. Jeg har ikke hatt tid til å trene siden sist, dagene har føket avgårde og jeg gikk glipp av helgens fritrening pga NKK Trinn II kurset. Stakkars, hundene mine har ikke fått mye aktivisering (bortsett fra de vanlige turene + en del klikkertrening her hjemme).

Men tilbake til kveldens trening. Pga ADHD-tendensene til Liz, så hadde jeg mine bange anelser om hvordan dette kom til å gå. Hun var så høy på å få jobbe at øynene hennes var trill runde! Heldigvis så klarte hun å kanalisere stresset sitt riktig, og hun gav maksimalt + litt til. Jada, har nevnt det før, men jeg slutter ikke å la meg imponere av farten hennes. I kveld så startet vi med en 180 graders sving over to hopp og «skjev» inngang til slalåm. Og YOHOOOOOOOOO hvor det føk avgårde. Hun hentet inngangen flott for meg. Kjørte den sekvensen en del ganger før jeg la på rør pluss noen hopp. Jeg klarte å gi henne ett riv på det ene hoppet. Utelukkende min feil, armen min gikk ned for tidlig.

Avsluttet med felttrening. Kjellaug var snill og hjalp meg med å passe på leken. Liz gav meg nydelige 2av/2på både på mønet og stigen. Hadde litt for lav fart på mønet den ene gangen, men jeg klarte å få henne opp i fart igjen. Flinke hunden. Nå begynner jeg virkelig å glede meg til å debutere med henne.

3 kommentarer om “Mye vind!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s