Enda mere vind!

Fytt i, i natt og på formiddagen i dag så har det virkelig blåst mye (til østlandet å være). Men det er en stor fordel med vinden; den har sørget for at mange trær i skogen bak huset har blåst ned. Og det er deilig det – det betyr at jeg får mer lys inn på baksiden av tomten min 🙂

Politiet gikk ut med en anmodning om at folk skulle holde seg inne, men så var det den treningsiveren da!! Så jeg blåste i advarselen og kjørte avgårde bort til Messehallen. Og det var masse folk ute. Rett skal være rett, det hadde løyet ganske bra da!

Jeg hadde 5 timer i hallen i dag; først to timers trening og så 3 timer med instruering. Merker at jeg er deilig sliten nå.

Hva lærte jeg i dag da?! Hmmm…

  • Start-trening går ikke når jeg har kongen i lommen. Da er det dønn umulig å bli for Liz. Men da jeg fjernet kongen så fungerte det veldig bra.
  • Jeg må ta mottak av henne med ryggen mot den retningen vi skal etterpå. Hvis kroppen min peker i fartsretningen så går det alt for fort unna og hun river gjerne. Det er uvant å ta mottak på den måten.
  • Vippen fungerer veldig bra. Men jeg ønsker enda høyere fart.
  • Hun gav meg stopp på vippefeltet selv om røret lå og fristet rett etter 🙂
  • Jeg må ha roooooooolige bevegelser i svinger. Phuh, det tar tid å lære. Hun er jo så kjapp og da er det så lett for at jeg og liksom må være kjapp. Men det må jeg unngå.
  • Stigen; nå har jeg fått vekk tendensen hennes om å gradvis senke farten ned mot feltet. Konsekvensen blir at hun sklir i full fart av feltet. Men hun får det med seg. Så var det det å klare å stoppe da!!!! og samtidig beholde farten.
  • Mønet; nå bråstopper hun (og blir stående) i 2på/2av og jeg kan løpe videre uten å stoppe selv. Bra!
  • Øyne i nakken; joda – hun har det hun. Slet litt med å styre henne bakfra (jeg lå tre hopp bak henne), men det gikk da jeg overdrev bevegelsene mine. Da fikk jeg styrt henne bra.

Viva og Zille fikk også litt trening i ettermiddag. Slalåm og stige og mønet er kjempeartig 🙂

3 kommentarer om “Enda mere vind!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s