Hvorfor er det så vanskelig å være roooolig!?

Hmmm, jeg tror stadig vekk at jeg er rolig nok – men neida; bare jeg tenker at jeg må bevege meg litt raskere så responderer Liz umiddelbart med å løpe enda fortere. Da må hun nå meg igjen!!! Som om det er hun som har problemer med å nå meg igjen! Det er jo jeg som har himla store problemer med å klare å holde følge med henne jo!!!!! Arrrgh. Men samtidig så må jeg jo le godt av henne – og meg selv 🙂 Vi finner nok ut av det etterhvert.

Vi trente ute i dag og; og idag var vi så heldig at vi fikk trene for instruktør (LindaP). Jeg valgte å først jobbe med starten av kombinasjonen. Tok en innkalling over to hopp, for deretter en skarp sving til høyre og så til venstre. Jada. Jada. Jada, jeg slet jeg med å være rolig nok!!! Tok ett mottak hvor jeg frontet henne, og snudde meg rolig for å føre henne gjennom svingene. Etter å ha pirket en del på dette så ble det så vakkert så.

Deretter gikk vi til en del av kombinasjonen hvor vi jobbet med å ta «motsatt» inngang på røret (etter ett hopp – måtte kalle henne helt tilbake fra den logiske rørinngangen), over hoppet igjen og så en fremsending mellom rør og mønet til pølse. Og JIPPIE; vi fikk det til. Jeg måtte – igjen – være rolig, bruke kroppen min veldig tydelig og kunne sende henne i de retningene jeg ville.

På den siste delen av treningen så prøvde vi å få inn det å krysse bak i en hoppekombinasjon. Men neida!!!! Det ble for vanskelig for henne. Så jeg får ta å trene det inn på en lettere kombinasjon.

Mellom øktene så trente vi en del på starttrening. Jeg «provoserte» henne en del med kongen. Trente uten hindre. Må bare passe på å gjøre det mye oftere enn jeg gjør. Men så var det det å huske det da!!

Det var en veldig god trening i kveld 🙂 Og Liz sover allerede dypt!

4 kommentarer om “Hvorfor er det så vanskelig å være roooolig!?

  1. Godt du bruker tiden til å trene for den frøkna blir det
    ikke lett å holde følge med:)

    Birgitte

  2. Hei Nina.
    Jeg gleder meg kjempemye til å se dere i aksjon. Kanskje jeg får en liten smakebit på stevnet i Tønsberg?
    Lenge siden sist nå………

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s