Atter en maratonkveld

er unnagjort. Først to timer med trening og så tre timer med instruering 🙂 Kjenner det godt på hodet og kroppen når jeg endelig er hjemme igjen.

Dagen begynte med 1 times snemåking 😦 Og da måkte jeg bare det jeg måtte for å få bilen ut av garasjen! Så nå holder det; JEG VIL IKKE ha mere sne. Jeg har fremdeles fjordårets snefall i friskt minne! Så det så! Tenk!

Treningen ja… Jeg fikk mye bra ut av den i dag. Først så jobbet vi felt, og de er ikke helt som jeg ønsker meg det. Men farten er tilbake, feltene er der, men ikke helt… Pirk pirk. Det er bare til å fortsette å befeste feltet – uten å miste farten over.

Kjørte en del starttrening også. Og nå begynner det å ligne på noe. Må bare huske å være dønn konsekvent! ….og det er jo der vi mennesker er så flink til å svikte…

Jeg lagde en kombinasjon for å få trent inn bakbytte. Og vi fikk det til 🙂 Baklengsskjedet slik at enden av kombinasjonen virkelig trakk henne fremover og fikk til slutt sneket inn bakbytte uten at hun brydde seg om hva jeg holdt på med bak ryggen hennes! Bra!

Til slutt gikk vi hel bane!!!!! For første gang på lenge. Og det gikk relativt bra. Jeg fikk testet ut en del svinger + føring (når jeg ligger tre hindre bak henne). Er riktig så fornøyd.

Gleder meg – gleder meg – gleder meg – kvir meg – gleder meg til å debutere med henne nå 🙂 Hvis alt går som planlagt så debuterer vi i Arendal i slutten av april… kanskje…. 

7 kommentarer om “Atter en maratonkveld

  1. Flinke dere er. Og stryk det kanskje-greiene dine i siste setningen 😉 Hva er det verste som kan skje liksom? At du får en flott og koselig helg med treningsvenner og gamle stevnekompiser er kanskje på tide eller? I Arendal er det mange doer også, haha. Klemmer fra oss

  2. Med dagens snø og kulde føles det ut som det må være veldig leeenge til april og med denne fremgangen må det bli gøy i Arendal 🙂

  3. Er enig med deg når det gjelder snøen! Kom hjem fra frankrike søndag natt kl 0100 og ble møtt med 30 cm snø…..isjamei!
    Men nå er det snaaart vår og jeg gleder meg til å se deg på stevner igjen!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s