Korrigering

Trente litt på fritreningen i dag før jeg instruerte kurset mitt.

Og da gjorde jeg en observasjon med Liz; en tendens jeg har sett før – men først i ettermiddag ble jeg overbevist. Og det at når jeg korrigerer henne så mister hun fremdriften sin. Da blir hun så fokusert på å få med seg hva det er jeg mener. Hmmm, noe å tenke på!

Vi gikk først en hel bane, og det gikk nesten helt bra. Hadde bare ett stopp underveis for å rette henne opp, og det var med slalåminngangen. Da om hun i veldig høy fart gjennom røret, skulle skjevt over ett hopp for å søke slalåmen. Jeg stod feil plassert den første gangen slik at hun bommet på inngangen.

Gikk inn og jobbet med detaljer etterpå og da var da jeg gjorde den viktige observasjonen mtp korrigeringer.

Fikk god hjelp av Ida (takk Ida), hun passet på kongen for oss. Jeg ber medhjelper om å fjerne kongen hvis Liz «jukser». Og det gjør hun ofte når kongen ligger i enden av en kombinasjon!!! Merket det spesielt godt på hjulet. Hun hadde det så vanvittig travelt med å komme seg frem til kongen at hun ikke klarte å fokusere på å hoppe hjulet riktig. Det formelig kokte over i hjernen hennes. Men vi ble da enig til slutt på hvilke regler som gjelder 🙂

6 kommentarer om “Korrigering

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s