Kaos

Jeg lurer på hvem av oss som hadde mest kaos i hodet i dag; Liz eller meg. Eller kanskje vi påvirket hverandre…. det er vel en stor sannsynlighet for det.

Joda, det var momenter som var bra. Vi fikk blant annet trent på en par flotte bakkryss. Men ellers: slalåminnganger har hun ikke hørt om, komme til meg i banen – hvorfor det? Felt? Helt ukjent. Sitt og bli – joda… kanskje en annen gang. Huff og huff. Neida, det var ikke så ille – det bare føles sånn akkurat nå. Jeg var rimelig trett i kveld, så jeg hadde nok ikke den rette fokusen.

I dag er det faktisk ett år siden jeg begynte å blogge. Merkelig hvor fort tiden går 🙂

Natta!

5 kommentarer om “Kaos

  1. Av og til er det jo bare sånn. Syns du skal glemme alt som ikke funket og huske på det som gikk bra 🙂 også blir det helt sikkert mye bedre på neste trening!

  2. Helt enig med Solveig og Monica. Lærer utrolig mye av å se på video. Enig med Hilde også, fokus på det som gikk bra. Lykke til videre 🙂

  3. Og før jeg så at alle andre hadde skevet akkurat den kommentaren jeg hadde tenkt til å skrive så tenkte jeg at dette skulle du hatt på video!!! Hilsen en som vet hva hun prater om!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s