En god treningsøkt

Jeg tok meg turen bortom fritreningen før jeg skulle instruere kursgjengen min. Det var forresten den siste kurskvelden i kveld, i en serie av tre kurs. Det har vært utrolig artig å instruere dem, fra den spede begynnelse i september -06 og frem til nå hvor de er klar til å starte på vanlige treninger. En flott gjeng 🙂

Men tilbake min egen trening. Den var god, rett og slett. Det var satt opp helt enkle kombinasjoner; en hoppkombinasjon, slalåm og en vippekombinasjon. Og det holdt i massevis:

  • Startene sitter omtrent helt nå. Ikke 100% – men nå er det snart så jeg sier at jeg er fornøyd. Liz skjønner ihvertfall hva jeg vil, selv om det til tider er vanskelig å bli sittende til klarsignalet blir gitt. Det jeg foreløpig må passe på er å rygge fra henne frem til det punktet jeg vil starte fra.
  • Innkalling til en 180 graders sving med påfølgende serpentiner. YOHOOOOO 🙂 Det er ikke mer å si om den.
  • Snudde kombinasjonen og startet med serpentineren. Liz gav meg flotte krappe svinger.
  • Vippe! Yess! Gøy! Hilsen Liz. Jeg provoserer henne en del på farten på vippen, hun kan til tider bremse seg litt mot nedfeltet – og det vil jeg ikke ha noe av 🙂
  • Slalåm ….. hm, hun driver fremdeles og søker inngang på den andre porten. Jeg skjønner ikke helt hvorfor. Det kan være at jeg presser henne. Så jeg testet det ut med å være helt passiv og la henne søke inngangene helt selvstendig, og da går det bedre.

Jeg lot også Viva og Zille få trene litt; både hopp, slalåm og vippe. Og de blir overlykkelige begge to over å få lov til å jobbe. Jeg savner så inderlig inderlig inderlig å kunne trene aktivt med dem.

…kan noen fikse meg en ny varmtvannsbereder? Fort! Fytt i, den jeg har har bestemt seg for å slutte å virke. Kalde dusjer er liksom ikke det jeg foretrekker….. brrr.

3 kommentarer om “En god treningsøkt

  1. Det var virkelig bare så gøy på treningen i går!! Er veldig stolt av Lucky. Vil også takke for 3 flotte kurs. Treningen har vært super hele veien med nye utfordringer hver gang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s