Så rart….

Nå har jeg sluttet å instruerer klasse1 gjengen, og trener nå sammen med dem istedenfor 🙂 En merkelig følelse. Grunnen til at jeg har gjort det er utelukkende av hensyn til Liz. Hittil har hun trent på klasse 2/3 treningene, og det har vært greit så langt – siden jeg «kun» har hatt behov for å plukke momenter. Men nå er hun klar til å sette ting mer sammen, og da trenger hun naturligvis enklere kombinasjoner. I hele vinter – så har jeg omtrent hver gang jeg har instruert – tenk at «dette skulle Liz ha trent på»!! Så nå gjorde jeg noe med det, og det er bra 🙂 Det blir rart å ikke skulle instruere klasse1 gjengen, de har gitt meg utrolig mye. Takker for det.

Over til min egen trening i går:

  • Vi fikk trent inn stusshoppene. Det gikk veldig bra.
  • Tok stusshoppene etter rør (stooor fart), og det gikk også bra.
  • Stige. Feltene sitter, kan ønske meg mer fart over selve stigen.
  • Slalåm; når vi tar bare slalåmen så tar hun – konsekvent – 2. porten som inngang. Hvorfor det? Kjellaug (hun er den nye instruktøren) skjønte heller ikke hvorfor det skjer.
  • Slalåm, med skjev inngang etter ett hopp; det fungerer veldig bra. Da er ikke Liz i tvil om hvor inngangen er….
  • Vippe; som tidligere nevnt så ønsker jeg mer fart på vippen (hun har en pitteliten stopp på selve vippepunktet, og den vil jeg ha vekk!). Så Kjellaug stilte seg opp på enden av vippen, holdt den i ro, hadde leken klar – og resultatet var at vi ødela den flotte vippen som Liz har hatt så langt 😦 Hun bremset skikkelig allerede på oppgangen og da hun kom til nedfeltet så hoppet hun av…. Hmmm….. Men det bekymrer meg ikke, jeg regner med at på neste trening så har vi rettet opp i det igjen 🙂

4 kommentarer om “Så rart….

  1. Litt rart å bare skulle trene sammen med deg, ikke bli trent av deg…hmmm! Vel du blir savnet, synes du er så kreativ.
    Lykke til med treningen med Liz.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s