Lenge siden

Nå er det faktisk en uke siden sist jeg skrev i bloggen min. Om det ikke har skjedd noe? Joda, i massevis. Det er vel derfor jeg ikke har hatt tid til å skrive litt.

Sist helg var vi på den siste kurshelgen på NKK Trinn II kurset. Veldig bra, og mye god læring denne gangen også. Nå gjenstår det bare å bestå eksamen (17.. mars). Må innrømme at jeg gleder meg til eksamen; men det er jo litt spennende da.

Jeg gjorde en observasjon med Liz på søndagen; vi var «elever» på kurset – og da trente vil i plasthallen til Stovner HK. De har kunstgressunderlag der, og Liz tilpasser farten sin etter underlaget (dvs: hun gav max + litt til på det underlaget). Og det var deilig å se at hun har såpass fornuft.

På mandag som var måtte Liz til dr. dyregod. Hun hadde klart å knekke en av fortennene sine (kun hun vet hvordan hun har klart det), og det var så lite igjen av den tannen så det var bare å få ut restene slik at ikke det ville gå infeksjon i tannkjøttet eller verk i selve tannen. Dr. Dyregod er helt enig med meg om at hun er en hund som trenger forsikring!!!! Hun er gal….

På treningen i går var det satt opp tre kombinasjoner. På den første trente vi på slalåm i triangel; suverent for å trene innganger.

Neste kombinasjon var felt. God fart og flotte felt 🙂

Og den siste var for inntrening av bakbytter. Der sliter vi litt! Det går greit å trene bakbytter som ett moment, men når vi får det i en kombinasjon og må løse det med høy fart og meg «hengene bak» Liz – da gir det meg litt utfordringer… Jeg må handle henne bakfra med veldig tydelige kroppsbevegelser. Hun tar de hun, utfordringen min er at jeg timer og beveger meg riktig. Men vi skal få det til 🙂

4 kommentarer om “Lenge siden

  1. Godt du oppdaget av tannen var knekt, hadde vært kjempe kjipt med infeksjon! Høres ut som om det går veldig bra på trening 🙂

  2. Næmen, har du fått en gal hund???? Enig med deg at disse tispeskinnene er det ikke et spørsmål om de kommer til å skade seg, men når (søsken rabatt hos forsiringsselskapet?)
    Velkommen inn i har ikke tid klubben forresten.
    Det virker som dt er en genetiske likheter mellom disse jentene.
    Utfordring Nina, det er det dem kaller det.
    Lykke til vidre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s