Laaaaaangt bak….

Ja ja ja…. vi skal vel få det til…. oiiii….. hm….

Jeg lover, det er mange tanker som fyker gjennom hodet mitt når jeg på fremadsendinger er tre hindre bak Liz! Hvordan i all verdens navn skal jeg klare å føre henne når det er tre hindre mellom oss?! Jada, jeg vet – avstandshandling er ett clue på henne! Og høyre og venstre kommandoer! Er det noen som kan gi meg ett høyre/venstre kurs?!

Men fy flate hvor gøy det er å jobbe med henne på agilitybanen. Jeg storkoser meg, og de utfordringene hun gir meg pga farten er ett luksusproblem. Hun er så opptatt av å jobbe sammen med meg, så det løser seg nok.

Jeg har meldt henne på flere stevner nå. Hjelpes hvor jeg gleder meg til å teste oss ut i konkuransesammenheng. Målet for 2007 er enkelt, vi skal bli kjent med hverandre på banen. Ingen resultatmål – bare det å bli kjent/samkjørt. GLEDER MEG!!!!!!

Tilbake til gårsdagens trening; den var bra! Rett og slett 🙂

  • Vi begynte med stigefelt (innkalling over hopp) og hun gav meg stopp på feltet selv om røret lå som neste hinder.
  • Tre krappe svinger rett etter røret!!! Her tenkte jeg fælt på briefingen på hvordan jeg skulle rekke å være der jeg ville for å kunne få henne gjennom med krappest mulige svinger – samtidig som vi beholdt farten. Og det gikk!!! Hva jeg gjorde? Tja det var det da…. Jeg var tett på henne, jeg snurret, tok foranbytte veldig tett på henne og jeg brukte «false pivot». Fikk også testet ut at «ut» og «rundt» kommandoene sitter. Flinke jenten det!!
  •  Slalåminnganger. Jeg må være rolig og avventende og på ingen måte tenke fremdrift – men gi henne rom til å gjøre jobben selvstendig – så tar hun inngangene så bra så – selv om de er rett på!
  • Fremadsending – jeg er tre hinder bak henne…..

2 kommentarer om “Laaaaaangt bak….

  1. Tusen takk for god motivasjon i går 🙂
    Dere er ordentlig flinke, blir morro å se dere i Arendal 🙂

  2. Er det ikke herlig å være så fornøyd etter trening ? Det er jo knall å begynne med konkurranse når man gleder seg så fælt. Vi sees i Arendal.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s