Bloggtørke…

Tror nok denne lille perioden min med bloggtørke kan tilskrives eksamen vi hadde sist helg. Da hadde vi NKK Trinn II eksamen; riktig så artig faktisk. Jeg tilhører dem som synes at eksamen er gøy! Det er jo bare å lese, sørge for å forstå stoffet, se logikken – så går det så bra så 🙂 ….håper jeg! Jeg (og alle de andre ettersom jeg vet) bestod både den muntlige og den praktiske delen. Vi får vite resultatet på den skriftlige etter påske en gang. Krysser fingrene for at det har gått bra.

Liz har forresten skadet seg enda en gang. Hun klarte å få ett bra kutt i overleppen sin i går; ved god hjelp av en lykkelig Pointer! De tok galningene ble så glade for å se hverandre at de løp mot hverandre i full fart. Men så var det det å stoppe i tide da …. eller f.eks. ta en unnamanøver!? Neida; PANG sa det – og Liz så rimelig tufs ut i ett par sekunder etterpå. Men så var det bare å riste det av seg, la blodet strømme og fortsette å løpe villmann i skogen! Jeg lurer på hvor mange skader hun kommer til å påføre seg selv. Hun er ikke tam.

Vi har gått en del lange turer i det siste, det er jo så deilig vårvær ute 🙂 Jeg (og jentene) nyter det. Faktisk; jeg kan jo hente frem sykkelen og nå som den hersens sneen er borte vekke.

Dere må forresten krysse fingrene for meg. Var og tok blodprøve på Liz på tirsdag; det er vårt andre forsøk på å få Rabiesvaksinen hennes godkjent. Den første gangen vi prøvde så hadde hun ikke nok antistoffer. Håper inderlig at det har gått bra denne gangen.

Over til kveldens trening: veldig bra 🙂

 • Fikk til fulle testet ut at hun kan høyre og venstre. Jeg må bare klare å bruke det riktig og til rett tid. Sa høyre litt for tidlig på den første kombinasjonen, og da gikk (eh – løp) hun mellom hoppene….
 • Røret må festes med ekstra mange sånne tunge bøtter/kanner og vi må ha to rørbanemannskap som kan rydde røret på plass etter henne….
 • Hun er dønn fokusert på meg, men det begynner å hjelpe. Skulle ha henne diagonalt i en rett linje over tre hopp (noen som skjønte denne?), og pga farten hennes så har jeg kun ett føringsvalg – hun MÅ søke fremover også på slike linjer. Etter noen repitisjoner så gikk det.
 • Vippen: hun har hatt litt feil på vippen de forrige treningene, så i kveld brukte jeg kobbelet for å sikre riktig bevegelser. Og det var vist skikkelig artig, hun logret som bare det 🙂
 • Slalåminnganger. Jeg må se frem på inngangen (ikke en gang tenke at jeg skal se på Liz), da følger hun blikket mitt og gir meg nydelige innganger. Fikk også trent på å krysse bak slalåmen.
 • Mønet. YOHOOO!!!!!!

Og til slutt, en liten observasjon. Sentrifugalkraften jobber mot Liz når hun kommer ut av røret! Da har hun sånt driv/fart at hun sliter med retningsendring. Cluet er å finne en måten å beholde den rå farten på samtidig som hun evner å svinge den veien jeg vil – på en krapp og kjapp måte – når jeg vil!

Det blir mye bare om Liz i bloggen min, men slik er det siden det er hun som blir mest trent.

Er det noen som har lyst til å bli med på ett feltsøk? Slik at Viva og Zille også kan få en god treningsøkt 🙂

4 kommentarer om “Bloggtørke…

 1. Gratulerer med vel overstått eksamener. Godt jobba.
  Kikka litt på dere på treningen og Liz har en helt utrolig fart og glød. Ikke kjedelig et øyeblikk å se dere trene, og jeg kan godt se for meg møte mellom Liz og den andre hunden…

 2. Gratulerer med beståtte eksamener! Så bra bloggtørken er over så det går an å følge med på dere ignen 🙂 Fryktet den skulle vare til etter Arendal-stevnet, for da ville jeg protestert kraftig 🙂

 3. greit å få deg igang igjen med bloggen.
  etter møtet på hytta idag måtte jeg jo gå innom igjen,
  men hvor er helgens trening?
  syns dette går litt tregt asså;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s