Våren er her!

Og det er så deilig så deilig. Jeg nyter det, og er bare inne når jeg må 🙂

Har fått med meg tre treninger denne uken; alle ute. De to første var i THK, men i dag (søndag) tok jeg turen innover til Skui-gjengen i Bærum. Det ble en lang, hyggelig og tildels effektiv trening sammen med Solveig, Gro og Monica. Takk for meg, jeg kommer plutselig tilbake. Ettermiddagen ble tilbrakt på terassen til Gro 🙂

Viva og Zille fikk også trene litt idag; de ble overlykkelig da de skjønte hvor vi var. De har tilbragt mang en trening på Jøtul sin grusbane, og da hadde jeg ikke hjerte til annet enn å la dem få jobbe litt agility. Men Zille ble desverre halt etter det lille hun fikk jobbe, og Viva viste tendenser til å dempe seg pga ryggen. Til tross for det så var de lykkelig over å få jobbe begge to 🙂

(Viva og meg. Fotograf: Gro)

Denne uken har jeg mest jobbet føring med Liz. Debuten vår i Arendal nærmer seg!!!! så jeg må bruke tiden fremover nå på å løse lengre kombinasjoner. På det å være på de rette stedene til rett tid! Det var en del bra i dag! Unntatt en ting; hun flater ut (og river) når jeg har medhjelper med leken. Fader og… det må da vel gå ann å løfte de bakbeina skikkelig selv om kongen frister!!!!!! Fordelen med Liz er at jeg kan be medhjelper fjerne belønningen og da skjerper Liz seg ved neste forsøk. Så det er jo bra da.

Startene hennes er snart helt godkjente nå. Jeg har gått over til at hun selv får velge posisjon (dekk eller sitt) men hun får ikke lov til å bevege på føttene før hun får startsignalet. Og det fungerer nesten helt hver gang. Selv om det til tider er skrekkelig vanskelig å vente ……. Hele hunden dirrer av iver etter å få lov til å starte.

5 kommentarer om “Våren er her!

  1. åååå dette ser så deilig ut – jeg tror jeg er den eneste i hele verden som ikke har gått agiltiy i helgen…… (det føles i hvertfall sånn)

  2. Takk for hyggelig trening, dette var uvant kost for Izzy, hun har vært særdeles rolig i kveld…………… Veldig positivt at hun kjente igjen Liz og ikke var redd henne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s