Slurv!

Vet ikke helt om den treningspausen vi har hatt nå har vært så bra!!! Jeg har fått ett nytt problem; Liz har begynt å rive 😦 Ikke bra i det hele tatt!!! Hun har det travelt, hun må nå meg igjen, hun slurver for å komme seg fortest mulig fremover…. Hm. Hva gjør jeg med dette mon tro?!

Vi var noen få sjeler som tok en liten treningsøkt på hundehytten i går ettermiddag (søndag). Og siden debuten i Arendal nærmer seg satte jeg opp en liten hoppbane. Og det gikk forsåvidt greit – bortsett fra disse rivene da.

I banen var det en 90 graders vinkelt inngang til slalåm etter en fartsstrekke, og etter noen repitisjoner og litt pirk så klarte Liz inngangen suverent. Flinke hunden!

Innløp (rette strekker mot mål) ville hun ikke ta igår. Merkelig. Det kom seg da jeg fikk medhjelper til å stå der med leken. Men linjen i innspurten var ikke helt logisk, så vi måtte alle tre virkelig jobbe for å få hundene til å ta den.

Viva og Zille fikk også trene litt i går 🙂

4 kommentarer om “Slurv!

  1. Ikke for å virke slem, Nina, men har ikke Liz revet en del tidligere også? På filmen fra Asker ser det jo ut som hun slurver en god del, og det var jo før pausen?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s